בית > פתרונות > אימון ופיטום הודים

אימון ופיטום הודים

חושב על גידול הודים לפטם? בשר הודו הינו אידיאלי לשימוש בתעשייה ולעיבוד נוסף.

בשר הודו הינו דל שומן, בריא, בעל טעם ניטרלי, ויכולת ספיגת טעמים שונים בקלות. נוסף על יחס בשר – עצמות מעולה, הודים הם אידיאליים לשימוש בתעשייה ולעיבוד נוסף. גידול הודים מורכב מ-2 שלבים – ההודונים גדלים בלול נפרד בצפיפות גבוהה למשך 10 שבועות, ולאחר מכן מועברים ללולי פטם עד גיל 6 חודשים. בעשרים השנים האחרונות אגרוטופ הקימה לולי פיטום הודים בכל רחבי העולם אשר מספקים תוצאות מעולות. נשמח לתת לך פרטים נוספים!

מיקוד עסקי

יש לנו ניסיון רב בשילוב כל האלמנטים של הפרויקט הדרושים ליצירת תנאי גידול אופטימלים ותוצאות כלכליות טובות. עשינו זאת למעלה מ 40 מדינות. נשמח לשתף גם אותך.

תכנון חכם

לולי ההודים של אגרוטופ הינם רחבים וארוכים, ומאפשרים זרימת אויר טובה יותר ויעילות גבוהה יותר של מערכת האיוורור. יעילות זו מתורגמת לתוצאות כלכליות טובות יותר.

יחס ניצולת מזון

יחס ניצולת המזון הוא קריטי לפרויקט שלך. בפרויקטים שביצענו הגענו גם ליחס ניצולת מזון טוב יותר מהמצוין בחוברת המטפח. תן לנו להראות לך כיצד עשינו זאת.

שילוב נכון של הציוד

לאגרוטופ ניסיון רב עם שירותי בחירת ו/או שילוב של ציוד בשני שלבי הגידול של ההודים, המקל על התהליך ומעלה את התוצאות הגידוליות.

אודות הפיתרונות שלנו להודו לפטם

מספר דוגמאות

מלווים אותך בתהליך